Professionals >

Emma Tallant

Sempre m’ha agradat estar en relació amb els altres, per tant, des del principi he tingut molt clar que volia dedicar-me a treballar amb persones. M’apassiona la psique humana i la relació entre el cervell, les emocions i el comportament. Des de l’any 2003 vaig iniciar-me en el camp del dany cerebral amb adults i infants, sentint que cada dia aprenc més de tots ells. Com a neuropsicòloga veureu que no em caso amb un únic model de treball ja que les persones tenim una història concreta i individual i, per tant, som únics. Per això ofereixo totes les eines que tinc al meu l’abast (apreses d’una formació que és contínua) i valorem quina és la que millor encaixa amb la persona que necessita afrontar i millorar el motiu pel qual acut a consulta.

Llicenciada en Psicologia (2003) i mestratge en diagnòstic i rehabilitació neuropsicològica per la Universitat Autònoma de Barcelona (2006)
Formació en teràpia d’Estimulació Basal i model Affolter.
Formació en Programació neurolingüística i intel·ligència emocional
Especialització en reeducació infantil TDAH i avaluació neuropsicològica infantil
2.400 hores pràctiques en consulta neuropsicològica d’adults i tesina d’investigació en Hospital Univ. Vall d’Hebrón (accidents vasculars cerebrals, traumatismes cràniocenfàlics, demències i transtorns psiquiàtrics)