Skip to main content
Descobreix els nostres serveis

Recupera el teu benestar

Fisioterapia
Oferim serveis especialitzats en fisioteràpia neurològica, traumatològica, del sòl pelvià, respiratòria i aquàtica per a la rehabilitació i millora de la funcionalitat en diferents condicions de salut.
Osteopatia
Proporcionem tractaments d’osteopatia que tenen com a objectiu alleujar el dolor, millorar la mobilitat i afavorir la salut general mitjançant tècniques manuals especialitzades.
Neuropsicologia Integrativa per a adults i infantojuvenils:
Combina la neuropsicologia amb altres disciplines terapèutiques per promoure el benestar cognitiu, emocional i conductual dels pacients, oferint una atenció integral i personalitzada.
Psicologia Integrativa
Abordem una àmplia gamma de problemes emocionals i conductuals dels pacients, integrant diferents corrents psicològics per proporcionar una atenció completa i eficaç.
Logopèdia
Oferim serveis tant per a adults com per a infants, especialitzant-nos en el tractament de trastorns del llenguatge i la parla com afàsies i disfonies en adults, així com dificultats de la parla i el llenguatge en nens, incloent el retard del llenguatge i la dislèxia.
Teràpia Ocupacional
Proporcionem rehabilitació especialitzada per a pacients amb seqüeles neurològiques i realitzem tractaments d’integració sensorial per millorar la funcionalitat i la resposta adaptativa a estímuls sensorials, especialment en pacients que han patit ictus i altres afeccions neurològiques.