Emma Tallant

Sempre m’ha agradat estar en relació amb els altres, per tant, des del principi he tingut molt clar que volia dedicar-me a treballar amb persones. M’apassiona la psique humana i la relació entre el cervell, les emocions i el comportament. Des de l’any 2003 vaig iniciar-me en el camp del dany cerebral amb adults i infants, sentint que cada dia aprenc més de tots ells.

Com a neuropsicòloga, parteixo del model cognitiu-conductual de base, no obstant oferint amb els anys un model més integratiu de treball que engloba al conjunt de la persona, ja que considero que cadascu de nosaltres té una història i unes necessitats concretes i, per tant, som únics. Per això ofereixo totes les eines que tinc al meu l’abast (apreses d’una formació contínua) i valorem quina és la que millor encaixa amb la persona que necessita afrontar i millorar el motiu pel qual acut a consulta.

Llicenciada en Psicologia i mestratge en diagnòstic i rehabilitació neuropsicològica per la Universitat Autònoma de Barcelona
Postgrau en Psiconeuroinmunoendocrinologia per la Universitat de Barcelona
Títol d’expertesa en neuropsicologia clínica
Formació en el concepte Basale Stimulation ® i en mètode Affolter.
Formació en Programació neurolingüística (60h) i intel·ligència emocional (90h)
Especialització en reeducació infantil TDAH i avaluació neuropsicològica infantil
2.400 hores pràctiques en consulta neuropsicològica d’adults i tesina d’investigació en Hospital Univ. Vall d’Hebrón (accidents vasculars cerebrals, traumatismes cràniocenfàlics, demències i transtorns psiquiàtrics)